Meer resultaten voor gratis blog aanmaken

gratis blog aanmaken
WordPress blog maken? Een gratis stap-voor-stap handleiding 2017.
Bekijk de copywriting cursus: De geheimen van wakkerschuddende teksten die overtuigen. Hoe maak je een blog succesvol? Het geheim achter het beginnen van een succesvolle weblog. Wat de 3 criteria zijn voor een succcesvol blog. Waarom je geen gratis blog moet aanmaken.
Blogspot.com: de makkelijkste en snelste manier om een blog te starten.
Bekijk onderstaande videos en je kan per direct een blog aanmaken met Blogspot.com. Blogspot.com meestal gewoon Blogger genoemd is een blogplatform van Google en is gratis te gebruiken Dat laatste kan ook het geval zijn wanneer je blogt met WordPress.
Gratis blog beginnen met WordPress.com Blogtrommel.
Verder durft WordPress je ook flink wat geld te vragen voor het zogenaamde style pack reclamevrij blog en meer vrijheid wat betreft kleur en opmaak van je blog. Ook dit is in mijn ogen geen goede aanbieding. Maak liever je keuze uit één van de vele gratis blogtemplates voor WordPress. Berichten aanmaken en bewerken in WordPress.
Hoe maak ik snel een Wordpress blog?
Help, ik wil SNEL een WordPress blog maken. Een paar jaar geleden maakte je het snelste blog in Blogger, een gratis dienst van Google. Je blog krijgt de extensie jouw blognaam blogspot.com. Uitleg over hoe je een blogger blog maakt vind je hier.
Gratis website of blog Wanner wel en wanneer niet.
Hieronder staat een lijst met webadressen waar je helemaal gratis een website of blog kunt aanmaken. Er bestaan nog meer sites waar je een gratis blog kunt aanmaken, maar dit zijn volgens mij wel de mooiste en vooralsnog meest stabiele leveranciers.
Hoe maak je een blog in 20 minuten? Gratis dummy proof gids 2017.
Als je kiest voor een gratis blog, dan staat jouw blog eigenlijk op het webadres van een ander je krijgt dan een domeinnaam zoals beterekoffie.wordpress.com in plaats van beterekoffie.nl. Ook jouw website komt bij een gratis blog op de hosting van iemand anders te staan.
Je eigen blog: hoe begin je? Girlscene.
Er zijn heel veel aanbieders van gratis weblog ruimte. De meest bekende zijn Wordpress, Web-log en Blogspot. Wat is je doel? Denk eerst heel goed na wat je met je site wil doen. Heb je je blog alleen voor de lol of wil je in contact komen met mensen of werkgevers?
Blogger.com: maak snel en makkelijk een unieke blog.
Maak snel en makkelijk een unieke blog. Je eigen blog maken. Kies het perfecte ontwerp. Maak een prachtige blog die bij je stijl past. Kies uit verschillende gebruiksvriendelijke sjablonen allemaal met flexibele opmaak en honderden achtergrondafbeeldingen of ontwerp zelf iets bijzonders. Maak gebruik van een gratis domein.
Google Blogger Gratis Online Blog.
Blogger is een gebruiksvriendelijk platform waarmee u in korte tijd uw eigen weblog heeft opgezet. Blogger is gratis te gebruiken en online beschikbaar in uw browser. Het maken van een blog hoeft niet ingewikkeld te zijn en met Blogger hoeft u echt geen technische kennis te hebben om een mooie weblog te beginnen. Blogger is een dienst van Google en de site is daarom geïntegreerd met veel andere producten en diensten van Google. Om een eigen blog te maken moet u uzelf wel eerst registreren op Blogger en dat doet u met uw Google-account. Bij de volgende stap moet u dan een titel voor uw blog verzinnen en invoeren en meteen daarna de url waarop uw blog te zien zal zijn. Dat wordt uw gekozen naam gevolgd door blogspot.com. Dan kiest u voor een thema en vervolgens klikt u op Blog aanmaken.

Contacteer ons