Resultaten voor goede blog sites

goede blog sites
Dit zijn mijn favoriete blogs Lisanne Leeft.
Dinastie.nl Dina is een leuk mens met een goede dosis humor en schrijftalent: perfecte combi! Nicenancy.nl Even wegdromen bij alle mooie afbeeldingen. Kittehscupcakes.nl De leukste blogger-zusjes. Lnnk.nl Op deze blog vind je prachtige fotos en free printables, gemaakt door Lonneke!
Alle tips voor bloggers Lisanne Leeft.
Vooral wanneer fotos een onderdeel zijn van je blog is het prettig als je zelf een beetje goede fotos kan maken. Eigenlijk is dat heel makkelijk, doe gewoon een paar simpele aanpassingen en je bent al een heel stuk verder!
Stappenplan: Hoe schrijf je een goed blog?
In dit blog vertellen we je hoe je op de juiste manier een blog opstelt voor jouw bezoekers. In het kader van practice what you preach zie je in bovenstaand screenshot een duidelijk voorbeeld van dat bloggen voor ons ook helpt hoog te eindigen in de Google zoekresultaten.
Dos en donts van een blog Schrijven Online.
Zo bied je aanvullende informatie op het onderwerp dat je aansnijdt waardoor bezoekers jou gaan zien als een waardevolle bron van informatie en maak je jouw blog bovendien beter vindbaar voor zoekmachines zoals Google. Verwijs dus naar andere sites met nuttige informatie en vooral naar eerdere berichten op jouw blog.
De beste blogtips: voor bloggers, door bloggers Frankwatching.
8 december 2015 om 919.: Hoi Machteld, wat ik niet zou doen, is het kopiƫren van je blogartikelen naar andere sites. Zowel lezers als zoekmachines vinden dat niet leuk. Beter is het om meer tijd en energie te investeren in het opbouwen van relaties met lezers op andere kanalen. Die relaties krijg je door zowel je eigen als andermans artikelen ook op andere plekken onder de aandacht te brengen. Op Twitter, Facebook, LinkedIn of waar je doelgroep ook maar zit. Veel lifestyle bloggers gebruiken ook Pinterest, bijvoorbeeld. Maar ook kleine dingen als de link van je blog in je email-handtekening helpen je om lezers te krijgen. Daarnaast helpt het om zelf actief andere blogs te lezen en daar inhoudelijk, zoals hier te reageren. Hoop dat je hier iets aan hebt! 21 december 2015 om 1121.: Ik geloof niet dat elke dag bloggen goed is. Mijn blogs probeer ik te variƫren van informatie over gehoorbescherming tot leuke weetjes. Naar mijn idee is het beter om goede blogs te schrijven die niet per se elke dag verschijnt, dan proberen maar iets te schrijven zodat er elke dag wat op staat.
Succesvolle blogs schrijven moeilijk? Niet met deze 12 tips SEO Zwolle.
Als je wilt dat mensen regelmatig terugkeren op jouw blog moet je er voor zorgen dat je regelmatig nieuwe stukken plaatst. Hoe meer goede stukken op je blog, hoe groter de kans dat iemand er een vindt, via zoekmachines, sociale media of misschien je e-mail nieuwsbrief.
Beginnen met bloggen: welk blogplatform moet je kiezen? KimterStege.nl.
Met haar basispakket kon ze ook contributors toelating geven om zelf te posten op haar blog. Zarissa: Ik had een paar recensies gelezen en ik was overtuigd. Het is allemaal zo gemakkelijk om mee te werken. Naar mijn mening veel gemakkelijker dan wordpress, waarmee ik vroeger werkte. Het is in het begin een beetje zoeken, maar door de goede customer service had ik mijn nieuwe website binnen 2 dagen al helemaal zoals ik wilde.
Beste Bloggers.
Op de berg thuis is waar je hart ish. Babyenkinderwereld 11 uur geleden. Baby kinderwagen stijl of functie. Babyenkinderwereld 10 uur geleden. Tips voor de aanschaf van tweeling kinderwagens. Registeer vandaag nog en begin gelijk. met het promoten van uw eigen persoonlijke blog.

Contacteer ons