Zoeken naar goede blog site

goede blog site
Je eigen blog beginnen? Handleiding WordPress blog maken.
Goede tips Ruben., Ik ben ook volop bezig met mijn blog. Ik denk dat als je dit met plezier doet, het echt zichtbaar is voor publiek. Men ziet wat een passie en werk erin is gestoken! 16 juni 2016 om 1020.: Bedankt voor de tips en deze uitgebreide blogpost! Ik vind de eBooks ook erg interessant, wellicht toch maar een aanschaffen! 11 september 2016 om 0954.: Wat een leuke site!
Alle tips voor bloggers Lisanne Leeft.
Vooral wanneer fotos een onderdeel zijn van je blog is het prettig als je zelf een beetje goede fotos kan maken. Eigenlijk is dat heel makkelijk, doe gewoon een paar simpele aanpassingen en je bent al een heel stuk verder!
Wat maakt een blog goed?
January 13, 2014 at 1320.: Wat gaaf dat mijn blog in jouw artikel staat.: Heb ook nog een toevoeging: een goed blog jat goede idee├źn van andere goede blogs maar vertelt er dan wel bij dat het niet zijn/haar eigen idee is; wel zo aardig.
Beginnen met bloggen: welk blogplatform moet je kiezen? KimterStege.nl Add Beauty.
In eerste instantie voor de mooie themas en de mogelijkheid om een webshop te koppelen aan een blog. Met haar basispakket kon ze ook contributors toelating geven om zelf te posten op haar blog. Zarissa: Ik had een paar recensies gelezen en ik was overtuigd. Het is allemaal zo gemakkelijk om mee te werken. Naar mijn mening veel gemakkelijker dan wordpress, waarmee ik vroeger werkte. Het is in het begin een beetje zoeken, maar door de goede customer service had ik mijn nieuwe website binnen 2 dagen al helemaal zoals ik wilde.
REISJUNK De 10 beste Nederlandse reisblogs.
En meteen nog zon goede reisblog. Natasja heeft een zeer complete blog waarop ze schrijft over onder andere food, hotspots, persoonlijke dingen en entertainment. Ze begon met dit blog in 2012 en sindsdien is reist ze meerdere keren per jaar naar de mooiste plekjes.
De beste blogtips: voor bloggers, door bloggers Frankwatching.
Zorgen dat het makkelijk is om je artikelen te delen via social media of e-mail is daarbij cruciaal bijvoorbeeld door share this knoppen onder je blog. Verwijzen naar je blog in nieuwsbrieven, op visitekaartjes, in je e-mailhandtekening, in presentaties en waar je maar kunt is ook een goede manier om lezers te trekken.
Gratis weblog maken De beste sites en diensten op een rij.
Maak op eenvoudige wijze je eigen webpagina aan die je al even eenvoudig in een fraaie lay-out kan gieten. Jouw visitekaartje op het web. Als je blog op Wordpress draait, kijk dan eens op deze site voor een deftige layout.
Tips voor de beginnende blogger Teske.nl Teske de Schepper.
ik ben net begonnen met een soort van blog ik heb namelijk een site waar ik schrijf over nagels nagellak ook zet ik bij elk artikel een tip ik ben nog maar een week bezig en heb nog geen lezers dat vind ik ook niet erg en geef zeker niet op. mijn vader die is ontwerper van sites enzo dus die vraag ik of hij een goede site gaat maken voor mij.
Blog beginnen: hoe doe je dat? Blogaholic.nl.
Ben jij van plan binnenkort een blog te starten of net begonnen? Check onderstaande top tips voor beginnende bloggers en maak een goede start. Blogtips 29 november 2014 2. Domeinnaam kopen: waar moet je op letten? Ben jij op zoek naar een domeinnaam voor je nieuwe blog?

Contacteer ons